Să vă dau…

…multă, multă, multă muie cu căcat celor care mi-aţi spart Dacia cea roşie în noaptea aceasta. M-aţi lăsat fără casetofon, singurul obiect din maşina aia care mă mai făcea să uit că nu conduc o maşină, ci o Dacie. Aţi îndoit şi portbagajul, ţigani proşti ce sunteţi, dar n-aţi reuşit să intraţi în el. Na, că vă zic eu: acolo aţi fi găsit scule mai valoroase decât Dacia în totalitatea ei, futu-vă muma-n cur. Vedea-v-aş în Bega, cu tot cu CD-player-ul meu în mână. Vă doresc ca banii scoşi din vânzarea lui să meargă pe lumânări, împinge-v-aş căcatu’ la deal. Să ajungeţi în puşcărie şi trei ţigani masivi pe care să-i cheme Jan, Vasile şi Romeo să vă facă Julietele lor, băga-v-aş sârmă-n nas, prin cur. Mi-aţi stricat într-un minut tot weekend-ul, lăbarilor. Vedea-v-aş pământ.

Sunt conştient că probabil nici nu ştiţi citi, darămite folosi un computer (cel puţin în afară de pornache), dar vă doresc oficial să muriţi în chinuri, din cauza unui subit cancer la boaşe.

Muie! Multă, multă, multă muie cu căcat!

(cititorilor mei, care sunt mai finuţi decât ţăranul din mine: nu meritaţi să citiţi aşa ceva, îmi cer iertare, dar totodată rogu-vă a mă-nţelege.)

10 thoughts on “Să vă dau…

  1. @Cami: l-as fi pus, in circumstante normale. Dar dupa cum vezi, am scris postul la 7 dimineata, intr-o zi de duminica. Iti dai seama ca nu ma trezisem atunci, ci abia atunci urma sa ma culc :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.