Melodii din reclame

Nu mă uit la TV decât în bucătărie, dacă e pornit televizorul când mă aflu şi eu acolo, şi nu contează pe ce. Nu îmi pasă, în principiu, ce se întâmplă la televizor, dar reclamele îmi captează tot timpul atenţia. Şi, mai ales, muzica din ele. Acum 5 minute am prins două reclame la telefonie, una la Vodafone şi una Orange, ambele cu câte o melodie dragă mie în ele.

Şi anume, melodia din reclama Vodafone, aia cu patinoarul, e melodia scoţienilor de la The Fratellis – Whistle For The Choir:
[audio:the_fratellis_-_whistle_for_the_choir.mp3]
(dacă vă trebuie, link pentru download)

Iar cea din reclama Orange, cea cu anvelopele, face parte din soundtrack-ul Juno. The Moldy Peaches – Anyone Else But You:
[audio:17-the_moldy_peaches-anyone_else_but_you.mp3]
(dacă vă trebuie, link pentru download)

Şi, ca să nu termin cu prea multă bună dispoziţie, doresc să-i înjur (şi) pe cei de la Prima TV. Dacă timp de şpe ani de zile cei de la Antena 1 au folosit “All You Need Is Love” a celor de la Beatles în emisiunea lui Mirciulică până când au stricat-o pentru o ţară întreagă, a venit rândul şi celor de la Prima. Zilele astea am auzit “High Hopes” a celor de la Pink Floyd într-un promo la Cireaşa de pe mtort. Să vă fut.

15 thoughts on “Melodii din reclame

  1. stii cumva cum se numeste melodia din reclama vodafone cu baietelul care se uita in vitrina si gaseste pe trepte gecuta pe care si-o dorea?

  2. Melodia cu baietelul care se uita in vitrina e de la Orange, daca tin eu bine minte.
    John Vasco – The need in me [daca o gasesti sa o descarci, te rog trmite-mi si mie nameless.girl@yahoo.com]

    Si iti multumesc pentru melodia de la Vodafone, cea cu patinajul. :D

  3. Sarumana si de la mine pentru melodia de la vodafone! Am auzit-o abia azi si mi-am dat seama ca-mi place (eu nu prea ma uit la televizor) si datorita tie am gasit-o imediat :)

  4. Cine stie cum se numeste mel din reclama de la cosmote cu mosu ,cand danseaza unu la birou e reclama din 2010

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.