Live de la Abbey Road

“Live from Abbey Road” e o serie de emisiuni muzicale de 12 episoade a câte o oră fiecare, în care câte 3 trupe cântă câte trei melodii. Sunt înregistrate în High Definition în istoricul studio Abbey Road. Live, fără public. Scopul e să arate ca un film şi să sune ca o înregistrare de studio. Rezultatele mi se par incredibile, drept pentru care nu mă pot abţine să pun nişte clipuri aici. Aşadar, în ordinea numărului de la pantof:

Snow Patrol & Martha Wainwright – Set The Fire To The Third Bar
Melodia celor de la Snow Patrol cântată cu sora lui Rufus Wainwright sună exact ca pe CD, dar filmarea parcă îi dă un cu totul alt aer.

***

The Killers – When You Were Young
Cei cărora vă place The Killers probabil că aveţi deja albumul Sawdust, deci ştiţi varianta calmă de la Sam’s Town, care face parte din cele trei piese cântate de americani la Abbey Road. Urmează piesa mea preferată, When You Were Young, în acelaşi stil.

***

The Kooks – Naive
Filmarea asta mă face să vreau să-l mănânc cu fulgi cu tot pe Luke Pritchard şi să-l iert că la un moment dat mi-o futea pe Katie Melua şi că s-a luat la bătaie cu Alex Turner de la Arctic Monkeys.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.