And the winner is…

Acum o lună eram într-o dilemă: Stufstock sau Sziget? Pe zi ce trecea balanţa se îndrepta tot mai mult spre Stufstock, pentru că am fost chiar dezamăgit de lineup-ul temporar. Şi pentru că Stufstock-ul e la mare.

Dar azi lucrurile s-aus chimbat puţin în momentul în care am verificat din nou lineup-ul. Mi-au sărit din prima secundă în ochi două nume: The Kooks şi The Killers. Da, deci repet, The Kooks şi The Killers la Sziget Fest 2008. Asta pe lângă cei confirmaţi de mai demult: The Wombats, Babyshambles, Roisin Murphy, Kaiser Chiefs, R.E.M., Flogging Molly, Serj Tankian şi Goran Bregovic (că veni vorba, s-ar putea să se suprapună Goran ori cu Serj Tankian, ori cu R.E.M. What to do, what to do?…)

Cineva acolo sus (sau chiar acolo jos) îmi răzbună pierderea de anul trecut, când am fost obligat de împrejurări să plec de la festival cu 4 ore înainte să cânte The Killers. Şi aparent cineva-ul îi dă şi bonus pe cei de la The Kooks.

Lista până acum, aici.

7 thoughts on “And the winner is…

  1. Si eu as alege Serj, asta nu e problema. Dilema vine daca se suprapune cu REM. Goran mai prind si in Romania, REM mai greu. Dar parca Goran imi place mai tare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.