Cine nu bea cu noi, bea împotriva noastră!

Aşa zicea Dan aseară.

Scuze, în primul rând, pentru întârzere, de obicei eu săream primul cu pozele şi detaliile.

Aşadar, ieri am trecut şi prin a zecea întâlnire lunară a bloggerilor de Timişoara, întâlnire dublă, ce a avut loc la început în Funky, un local funky, iar mai apoi în Bunker, la dat din gioale.

Bloodie, Tudor, Ovi, Nuzzu, Dan, Radu, Richie, Oaanaa, Adi, Cami, Petre, Silviu, Alex (blogless), Flavia, Dora, Ramona, Crinuţa, Alina, Vali, Răzvan, Tomata, Rob cel făr’ de blog, drăguţa, Adeline, Roxi, Ale, Adreea, Marius, Cristi şi probabil şi alţii pe care îi rog să mă înjure niţel, să-i adaug la listă. Dacă doriţi poză cu catalogul încropit la faţa locului, are Anca.

Bun, să încep cu începutul. Prima parte s-a întâmplat în Funky, un local frumos şi colorat. După cum m-a anunţat un amic astăzi:

te am vazut ieri in funky
erai cu o armata de oameni
voiam sa vin sa te salut, da mi-era frica, ca erau prea multzi si tzipau prea tare :))
am auzit muzica doar dupa ce ati plecat voi :))

Bericică, tequilică, alune, chestii, trestii. Voie bună, ca de obicei. Oana ne-a întâmpinat pe fiecare în parte cu o îmbrăţişare gratis, că era superofertă, eu cu Nuzzu şi Dan am cântat (răcnit, behăit, n.tr.) d-alde Timpuri noi, ne-am cunoscut cu cei nou veniţi (care au fost mai mulţi ca de obicei, bucuros de cunoştinţă), iar puţin după ora 10 ne-am cărăbănit spre Bunker.

Partea a doua, în Bunker, a fost parcă mai antrenantă puţin.


(poza împrumutată de la Răzvan)

Am început prin a face poştă peruca Ancăi, după cum o să vedeţi în poze, apoi fetele s-au gândit că ar fi cazul să ne pună puţin pe jar, apoi a început muzica să se audă tot mai tare, lumea să fie din ce în ce mai multă şi privirile tot mai puţin limpezi. Fiind Halloween, multă lume (alţii, adică, nu dintre noi) a venit costumată în te miri ce, costume care de care mai mişto, mai ciudate sau amuzante. Ştiam că aşa o să se întâmple şi s-a întâmplat: au fost cel puţin 10 Jokeri doar în Bunker, nu vreau să mă gândesc câţi or fi fost în D’arc, unde era party tematic.

(după cum ziceam, fetele.)
(după cum ziceam, fetele.)

Pe la 4 fără ceva am întins-o (eu, adică), rămânând pe poziţii Dan, Nuzzu, Radu, Petre şi alţi câţiva care au refuzat să cedeze.

Poze:

De asemenea, poze şi la Tomata, Răzvan.

Hai, mai două şi facem anul.

4 thoughts on “Cine nu bea cu noi, bea împotriva noastră!

  1. […]”Last night my little bloggers, came dancin’ on the floor, and in the midnight hour they screamed … MORE MORE MORE.”[…]

    naspa cu permisu tinere, trebuia sa duci si tu masina acas mai repede ca Adi, sau sa vii cu bitza ca Radu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.