The cake was not a lie

un an de intalniri

Ieri am sărbătorit, împreună cu crema şi frişca bloggerilor timişoreni, un an de întâlniri bloggeristice. A fost o întoarcere la formula cea mai dragă nouă, anume duminica, începând de după-amiază, în Irish Public House.

Ce s-a întâmplat în anul acesta? Am cunoscut o grămadă de lume. După cum scriam zilele trecute, oameni diferiţi cu care am dezvoltat diferite tipuri de relaţii. De la relaţii profesionale la beţii prin birturi sinistre, de la prietenii strânse bine la mai mult. Am făcut karaoke, am fost la dat din buci şi gioale prin Bunker, ne-am aerisit pe terase, ne-am afumat prin baruri, ne-am încălzit cu câte o cană cu vin fiert şi cu o chitară. Fetele au renunţat să se mai supere la glumele porcoase ale băieţilor, dar şi băieţii, la rândul lor, au început să se mai abţină (să se fi epuizat?). Un an bun, cum s-ar zice.

A 12-a întâlnire a fost, deci, specială. Am participat mulţi dintre cei deja “de-ai casei”, dar şi câţiva proaspeţi. Am bătut din nou cuie, s-a jucat din nou darts, s-a pus muzică la tonomat, s-au servit litri de bere, dar şi de mai puţin alcoolice, s-a râs, a fost distracţie şi bună dispoziţie, mai ceva ca într-un videoclip creştin. Ca o chestie nouă, am avut etichete de lipit numele pe sâni, treabă ce a generat, până la final, multe etichete gen “kick me” (sau “click me”) şi multe etichete fără nume, dar cu mesaj (Andrea a fost de acord că sunt superb, de exemplu).

Cea mai frumoasă surpriză a venit din partea lui Dani: tortul din poza de sus! A fost delicios :D

Lista (sper) completă, împrumutată de la Oana, e după cum urmează: Bloo, Anca, Oaanaa, Cami, Adeline, Flavia & Andreea, Lucian, Radu, Dojo, Ionesta, Nuzzu, Florin, Tudor, Richie, Tomata, Andrea, Ovi, Khris, Dan, Cristi, Adi, Nebuloasa, Răzvan, NEOX şi Druje.

Pozele le găsiţi la Tudor şi NEOX. De asemenea, un slideshow simpatic la Florin.

La mulţi ani, la mai mare!

7 thoughts on “The cake was not a lie

  1. @Nu-i Panica!: Sarut manutele, boierilor!
    @Florin: ofcors, ametitor, de exceptie, breathtaking, superb, alea. :)
    @Alice: sunt sigur, am efectul asta asupra fetelor. M-a facut mama frumos, destept, amuzant si modest, ptiu sa nu ma deochi. :)
    @Dani: Pe cat facem pariu ca la anu’ o sa fie mai multe? :)

  2. din pacate eu n-am ajuns decat la sfarsit cand toti imbratisau sticlele de bere in taine, dar las` poate luna viitoare ajung si eu la timp :P

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.