Săptămâna

Şi pentru că s-ar putea să nu mai bloghez aşa des de-acum încolo, să fac o scurtă recapitulare a vacanţei care tocmai stă să se termine.

Sâmbătă dimineaţă am fost să-i iau tatălui un N73, împotriva voinţei mele. Apoi ai mei au plecat spre Deva şi m-au lăsat singur cu căţelul. Am avut musafir domnişoară. Am avut musafir neaşteptat pe amicul. Am plecat să îl privesc pe Nea Iisus cum învie din catedrală, de la Rob de pe balcon (deasupra de Cinema Timiş). Rob a făcut pancartă cu “Go Jesus!”, doar că a făcut-o prea târziu. Am băut cu nişte oameni şi am făcut strictis beat pe ZZ Top. Există filmare, sper să nu existe şi pe YouTube.

Duminică am fost atât de mahmur încât am decis să lenevesc niţel şi să mă uit la filme proaste. După ce am terminat cu The Fast and The Furious, chiar în primele 10 minute din 2 Fast 2 Furious vine Rob să îi fac o cafea. A rezultat povestea cu ungurii, care se continuă cu servirea unei cafele într-o benzinărie şi servirea unui Double™ McRoyale™ Large™ Menu™ de la McDonald’s™-ul din Szeged™. A urmat o bericică la mine şi culcarea.

Luni am fost pe o terasă în Unirii, după care la Rob să-i mănânc ecleruţele, după care acasă.

Marţi am avut din nou musafir pe domnişoara, de data asta cu urechiuşe roz de iepuraş. Am făcut poze şi, în principiu, had a very fun time. Seara am încropit o serată culturală cu trupa din liceu (cât a mai rămas din ea), care s-a întins până dimineaţă devreme. Diminează devreme mi-a fost rău şi n-am putut să dorm, aşa că am terminat 2 Fast 2 Furious.

Miercuri m-a trezit Rob pe la 13 şi m-a anunţat că mergem iar la unguri, că i-a venit verişoara în vizită şi vrea să-i arate Europa. I-am explicat frumos să se ducă-n pula mea, după care am căzut de acord că vom merge joi. Restul zilei mi l-am petrecut în pat, mahmur, m-am uitat la The Fast And The Furious: Tokyo Drift şi la xXx, după care am făcut curăţenie după noaptea dinainte.

Joi m-a trezit ţiganul la 10, la 12 am ieşit din oraş şi ne-am îndreptat încetişor spre Szeged. Prima oprire a fost la Cora, doar că era închis. Aparent Rob se gândea că ungurii, fiind catolici, au 1 Mai cu două săptămâni mai devreme. Am fost apoi la Gringo’s Cantina, unde am mâncat o porţie enormă de Nacho Bella Grande care mi-au provocat nişte băşini de-mi venea să plâng (de mândrie). Pe la 19 am ajuns înapoi în Timişoara, pe la 20 au ajuns ai mei înapoi, pe la 21 am ajuns pe terasă în Unirii cu Rob, vară-sa, Alex şi cei doi amici, pe la 21:30 ne-am căcat pe noi de frig, că bătea un vânt şi picura. Pe la 22 şi ceva am ajuns în Irish Pub, să jucăm darts. Mi-am încuiat cheile în maşină, drept pentru care m-am plimbat niţel cu Renault-ul amicului. Am dormit ca un prunc.

Vineri, adicătelea azi, m-am trezit pe la 14, am lenevit până pe la 19, iar de la 20 am fost la Iron Man. Am fost la Rob să mănânc, a venit el încoace să-i dau primele trei Indiana Jones, că a auzit că altfel nu mai poate intra la mine pe blog, şi acum urmează să mă culc.

Sâmbătă (mâine) mă îndrept spre Reşiţa, de unde mă îndoiesc că voi mai bloga ceva (as if), că nu cred să am norocul lui Tudor şi să prind wireless de la vecini.

Duminică mă întorc şi mă culc.

De luni din nou la muncă, nu la întins mâna.

2 thoughts on “Săptămâna

  1. Ma, bine ca n-am fost sa ciocnim ouale sau sa-i gust mielul. Sau alte aluzii de sezon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.