Cei mai bloggeri dintre timişoreni au fost la radio

După cum vă spuneam deunăzi, azi am fost la West City Radio, împreună cu Nuzzu, Tomata, Dan, Adi şi Adeline, invitaţi fiind în emisiunea Simonei, Colivia cu canari. Marele absent din studioul micuţ, dar primitor, a fost Richie, care a fost, totuşi, în legătură cu noi prin intermediul forumului.

Ne-am veselit tare, cam aşa aş putea să însumez tot ce s-a întâmplat. A fost voie bună, am fost relaxaţi şi voioşi, în ciuda orei mult prea matinale la care ne-am trezit toţi, fiecare după noaptea lui de sâmbătă.

S-a discutat cam tot ce era de discutat despre blogging, mai pe scurt, mai cu pauze. A fost destul de mult feedback pe forumul emisiunii, s-a discutat şi cu ascultătorii, s-a vărsat şi ceai. De povestit tot ce a fost nu vă voi povesti, dar vă invit să ascultaţi înregistrarea:

[audio:west_city_radio_-_12_oct_08.mp3]
Sau descărcaţi emisiunea. (mp3, 128kbs, ~90MB, o oră şi 38 minute)

Dacă sunt probleme cu mp3-ul de mai sus, poftiţi la colegul Seicean care a fost un domn şi a înregistrat emisiunea şi a urcat-o pe Trilulilu.

Vor fi şi poze.

Ah, încă ceva: balconul West City Radio e cel mai tare, aş vrea să mă mut acolo :D

12 thoughts on “Cei mai bloggeri dintre timişoreni au fost la radio

  1. Mahhhh, dar rapid ai mai fost! Mi-ai luat-o inainte cu postat-ul emisiunii. Foarte bine, daca eu am chefuit si am mancat tort pana nu am mai putut… asa imi trebuie! Ma bucur ca v-a placut si va mai astept. “Colivia cu canari” are usitele deschise pentru bloggerii timisoreni!

  2. Ei, eu n-am avut parte de tort, deci am avut timp să postez :) Mulţam fain de invitaţie, le voi onora cu plăcere şi pe viitoarele eventuale.

  3. Păi un microfon decent, o placă de sunet decentă (care să nu prindă o grămadă de fâsâit) şi software mă gândesc că ar ajunge.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.