The Happening – Un film de groază

În sensul că a fost groaznic.

Ceea ce trebuia să fie cel puţin un film decent, de la cel care a scris şi regizat Unbreakable, Zodiac şi Signs, a fost o băşină prost scrisă, prost jucată, prost editată, fără început, fără sfârşit, mustind de clişee mult prea fumate.

Ce ar fi fost mai entertaining:
– să mă uit la o maşină de spălat în care sunt doar tricouri albe şi un ciorap roşu, şi de fiecare dată când apare în gemuleţ ciorapul, să tresar
– să mă uit timp de două ore la reclamele rulate înaintea filmului (care au fost proaste şi ele)
– să îmi rod unghiile de la picioare
– să mă strâng de burtică şi s-o fac să vorbească

Ce a fost mai entertaining:
– să trag cu ochiul în scopul de a prinde momentul când se foieşte blonda din stânga şi apare în primplan un sideboob.

Ce ar fi putut să meargă şi mai prost:
– în loc de The Happening să fi văzut Van Helsing a doua oară

tl;dr: A fost jalnic. Dacă vreţi musai să-l vedeţi, furaţi-l. Nu faceţi greşeala mea, nu vă duceţi la cinema, pierdeţi banii ca la alba-neagra. Eu, prost, aş fi putut să renunţ după ce am citit review-urile, după ce mi-au zis mai mulţi amici că e prost şi după ce la reprezentaţia de la 20:15 am rămas fără locuri (karma, frate!).

[rxmovie-341506]

3 thoughts on “The Happening – Un film de groază

  1. Masochista cum ma stii, nu m-am putut abtine. O doamne, nu m-am putut abtine. Sa spun ca e prost ar fi the understatement of the century. Asa ca repet. O doamne, cat de prost. Cat de prost. prost, prost, prost, înţepenitor de prost. prost, prost, prost, prost, prost, prost. trebuie sa ies din fereastra asta. trebuie sa ies din fereastra asta. trebuie trebuie trebuie

  2. torrentat, da. la cinema am vazut sex and the city the movie, da n-am platit nici pt ala. nu pot sa zic decat bine ca macar n-am dat un leu pe doua dintre cele mai proaste filme ale secolului. (zooey deschanel is very cute, though.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.