House M.D.

Ziceam deunăzi că m-am apucat de House M.D., serialul acela. Ei, am ajuns la zi cu el, adică am văzut primele patru sezoane şi şapte episoade din al cincilea.

E cel mai tare serial pe care l-am văzut în ultima vreme, dar nu am poftă de cronici şi recenzii momentan. În schimb, o să vă expun desfăşurarea oricărui episod din House:

 • Cineva face ceva. Acel cineva (sau altcineva, din aceeaşi scenă) cade pe jos, eventual sângerează pe gură, nas, ochi sau cur. Urmează genericu, cu Teardrop de la Massive Attack.
 • Cineva îi întinde lui House fişa pacientului, pacient pe care acesta îl refuză pentru că nu e destul de interesant. După câteva detalii, pacientul devine interesant. House înghite un Vicodin.
 • House umileşte pacientul, familia acestuia, subalternii, colegul/prietenul cel mai bun, şefa, doar pentru că toată lumea minte. Şi pentru amuzamentul lui personal. Încă un Vicodin.
 • House se plimbă cu bastonul pe coridoare, împreună cu cine o fi. Sunt filmaţi din faţă.
 • Se încearcă tot felul de tratamente pentru pacientul încă fără un diagnostic clar, până la punctul în care acesta aproape că moare. Din nou Vicodin.
 • House umileşte pe toată lumea.
 • Cu câteva ore înainte ca pacientul să moară de tot, House are o discuţie în contradictoriu cu Wilson, din care House se alege cu o revelaţie total irelevantă discuţiei, dar total relevantă diagnosticului. House salvează pacientul şi e mândru.
 • Vicodin.

17 thoughts on “House M.D.

 1. 1. Vicodin e painkiller, medicament aproape drog.
  2 si 3. Habar n-ai cat de repede am uitat de Grey dupa ce am vazut un episod din House :)

 2. deci am comentat si de la lucru, dar nush de ce nu mi-a aparut. asa ca reiau.

  “nu creeed =)) you made my day. toata lumea din jur se uita urat la mine, cum rad ca animalul cu cohii in monitor.”

 3. haha :)))
  si ceva care inca trebuie mentionat:
  Cameron spunand:
  It could be an autoimmune!!!?? :))
  Like Lupus….

  tot timpul zice asta

 4. Eu sunt House-addicted. Abia astept sa vad azi ultimul episod aparut :D

  Ai observat ca (aproape) in fiecare episod, la inceput, te face sa crezi ca altcineva are o problema medicala (tuseste, lesina, ameteste etc.) si apoi cel de langa aceasta, care parea perfect sanatos, “cade pe jos, eventual sângerează pe gură, nas, ochi sau cur.” (aici te-am citat)?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.