TM-99-Blog, v6

Gata, m-am întors. S-a întâmplat şi a şasea întâlnire, o întâlnire mai restrânsă, dar mai lungă (cel puţin pentru mine). Am ajuns pe la 16:30, masa noastră fiind singura ocupată din bar. Erau de faţă Dora, Richie, Nuzzu, Cami şi Bloodie. Numa bine ce ne-am încălzit de la prima bericică şi a apărut şi Răzvan, după care şi Cristi. Dora a plecat foarte repede, a apărut într-un final şi Dan şi am început să jucăm darts şi să batem cuie. Ştiţi cum e, da? Trebuie să baţi un cui în buşteanul din dotarea localului cu partea subţire a unui ciocan. Ultimul care reuşeşte să-l bage plăteşte berile jucătorilor.

Am pierdut, am dat bere. După aia a pierdut şi Dan şi a dat bere. Ne-am distrat, plus că a fost un prilej să facem tot felul de glume cu aluzie sexuală, gen “vezi că ţi s-a îndoit”, glume care au dat naştere unei seri pline de bancuri care au trimis fetele acasă, Cami fiind singura care a rămas pe poziţii voiniceşte. Aş dori pe această cale să-mi cer scuze fetelor pentru limbajul folosit, pentru expresiile care mai mult ca sigur că le-au rămas întipărite în minte şi le vor bântui pentru mult timp. Fetelor, aţi fost şi sunteţi cele mai frumoase şi vă mulţumesc în numele colectivului masculin al TM 99 Blog pentru răbdarea şi înţelegerea de care aţi dat dovadă şi de care veţi da dovadă şi pe viitor (sper). Vă iubim sincer.

După care a sosit şi Adi şi ne-am beţivit cu toţii cel puţin până la miezul nopţii, când eu am plecat singur, tz tz tz. Subiectele discuţiei s-au învârtit, în mare, între sâni şi bancuri porcoase, muzică şi bineînţeles bloguri.

Am aflat nişte chestii interesante, cum ar fi că Bloodie nu poate mânca dacă se uită cineva la ea, după cum se vede şi din una din poze, hehe. Apoi Cami mi-e vecină de 15 ani de zile, dar nu ne-am ciocnit nici măcar odată.

RE: Reminder: nu uit, ţi-o acordez cu prima ocazie.

Şi ca să nu uit, înainte să pun pozele, să ne amintim de pariu. Am pus un pariu cu Dan. El zice că “Adeline” e melodia trupei Partizan, eu zic că e a trupei Timpuri noi. Dane, pe site-ul oficial Timpuri Noi Adeline e trecută pe albumul din ’98, cu trei ani înainte să se despartă şi să se formeze Partizan, după cum zice Wikipedia. Deci:
I can haz beer

Şi, ca de obicei, poze:
TM-99-Blog

La mai mare, copii! Data viitoare la iarbă verde.

19 thoughts on “TM-99-Blog, v6

 1. @Dan: cauta linistit, nu e graba :)

  @Dora
  Pai sa nu-mi zici ca te asteptai ca apogeul distractiei sa fie inainte de ora 19, cand ai plecat :)

 2. stai ca m-am trezit ca vorbeam tampenii, da, ai castigat :))

  eu ma gandeam la ‘banii’ si am discutat despre ‘adeline’.

 3. Bai, si eu promit, ca nu e placut portofelului sa dai de baut :)

  Drept urmare, pana la urmatoarea intalnire am sa ma antrenez zilnic sa bat cuie. Si chiar, poate la urmatoarea intalnire o sa batem cuie intr-un bustean adevarat, chiar in natura. Hint-hint.

 4. Hehe, buna sa-ti fie inima, flacau!

  (Asta-i prima oara cand mi se intampla, de obicei nu mi se da mai mult de 18 ani. O fi de la burta si chelie)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.