Întâlnirea Bloggerilor cu numărul 5

Am fost la a cincea întâlnire lunară a bloggerilor din Timişoara. Luna asta s-a ţinut cu o săptămână mai devreme (cred, din câte ştiu se ţine în ultima duminică a fiecărei luni), poate din cauza Paştelor. Au luat parte următorii, în ordinea numerelor de pe tricou: Alex, Dora, Adi, Nuzzu, Răzvan, Dan, Daniel, Ramona, Marius, Anca, Tomata, Richie, Radu, Adeline, Camelia şi yours truli. Dacă am uitat pe cineva, ştiţi treaba cu alifia.

La început discuţiile au fost împărţite în două tabere, care în continuare vor fi cunoscute sub numele de cod “partea stângă a mesei, după cum stăteam eu” şi “partea dreaptă a mesei, după cum stăteam eu”. În partea stângă a mesei, după cum stăteam eu m-am întreţinut cu Alex, Nuzzu, cei doi Dani, Dora şi Camelia, care-mi place tot mai mult. S-a vorbit, ca data trecută: bancuri, ONG, jocuri, filme, cărţi, beţii, băuturi şi altele. De partea cealaltă a mesei, după cum stăteam eu, nu ştiu exact cam ce s-a discutat, dar pot să presupun că aceleaşi treburi. La un moment dat ne-am compactat, dat fiind că au plecat câţiva participanţi şi am unit cele două tabere, formând astfel o tabără unitară pe care o voi numi generic “dreapta şi stânga mea, după cum stăteam eu sau ceilalţi”. La fel ca data trecută, mi-a plăcut. Am plecat la 20 fără ceva, pentru că aveam o promisiune de ţinut, şi m-am îndreptat spre cafeneaua-al-cărei-nume-e-în-franceză-şi-nu-îl-reţin, la ceva piesă de teatru ce mi-a plăcut tare, unde m-am întâlnit din nou cu Tomata. Hehe.

Am făcut şi câteva poze, după cum urmează:
Întâlnirea TM-99-BLOG cu numărul 5

Update: Hai fraţilor cu pozele, că n-apar, şi e păcat, aşa băiat frumos…
Update 2: un colaj frumos de impresii aici.

24 thoughts on “Întâlnirea Bloggerilor cu numărul 5

 1. Hehe, eu abia ce am ajuns acasă. După ce ai plecat tu, s-a nau băut Tequilla, s-au bătut cuie în butuc şi s-a jucat Darts.

  Trebuie să mă laud :D Am nimerit ţinta :)) Nu am rănit pe nimeni şi nu am stricat nimic.

 2. L-am vazut pe Nuzzu cum o spart paharu si am inceput sa chiui!!! La fix mi-ati si facut poza.
  Ps. Ovi, eu nu stiu treaba cu alifia dar ma bucur ca nu ma-i uitat. :))
  Ps2. Daca ti-am zis cumva Adi aseara imi cer scuze!
  Ps3. Am gasit leapsa cu muzica de drum si o voi onora!

 3. Treaba cu alifia era ca daca cumva am gresit, ma duc singur sa-mi cumpar alifie, ma ung singur si ma aplec.

  Nu cred ca mi-ai zis Adi, dar n-ar fi fost problema. In cel mai rau caz ti-as fi zis si eu Florin sau ceva de genul si am fi fost chit :)

  De-abia astept sa onorezi leapsa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.