Întâlnirea a opta, detalii

Gata, ne-am mai întremat puţin după ziua de ieri, zi ce chiar merită povestită, cu condiţia să-mi mai amintesc detaliile :)

Aşadar:

Pun la început lista participanţilor, să scap de ea. Am fost de faţă cei cu oarecare vechime într-ale întâlnirilor: eu, Richie (postul întâlnirii aici), Dan (postul întâlnirii aici), Daniel, Camelia (postul întâlnirii aici), Anca (postul întâlnirii aici), Alex (postul întâlnirii aici), Mihai (postul întâlnirii aici), Marius (postul întâlnirii aici), Cristi, Adi (postul întâlnirii aici), Răzvan, Dora (postul întâlnirii aici), Tomata, Andrea, Adeline (postul întâlnirii aici) şi Radu. Am primit printre noi şi oameni la prima lor întâlnire a bloggerilor, şi anume frate-meu Tudor, Alexandra (postul întâlnirii aici) şi Roxana (postul întâlnirii aici), pe care sper să le revedem şi la întâlnirile viitoare. Dacă am uitat de cineva, e vina lui Richie, că de la el am luat lista :)

Cât despre întâlnire în sine, a fost ca un mic festival al râsului, a bunei dispoziţii şi a băuturilor rafinate (prin rafinate mă refer la alcoolice, hehe). Pe scurt:

  • Am bătut din nou cuie. Prima tură a pierdut-o Dan, a doua am pierdut-o eu, în ciuda celei mai tari galerii pe care o aveam, formată din toate fetele prezente.
  • S-a jucat darts, dar eu nu am participat, pentru că mi-a ajuns că am pierdut la cuie :)
  • După ce ne-am încălzit destul de bine cu nişte bericică (prin “nişte” mă refer la “multă”), am trecut la ceva mai fierbinte, anume metri de tequila, shoturi de absint şi shoturi Amnezia, pe care barmanul nu ştia să le facă, aşa că eu am îndrumat teoretic, iar Bloodie le-a pus în practică, adică le-a mixat, le-a pregătit şi le-am băut
  • Am socializat cu nou venita Alexandra, care mă urăşte pentru că i-am văzut pe Kooks pe viu şi în direct :D
  • după o anume oră (habar n-am care a fost), unii dintre noi (adică eu, Dan, Richie, Alexandra, Roxana şi băiatul venit cu ele) ne-am îndreptat copăcel-copăcel spre Papillon, unde am rămas până când am fost atât de obosit încât am plecat acasă cu o halbă. Scuze sincere.

Acum să nu vă faceţi o impresie greşită, nu asta a fost toată întâlnirea, alcool şi beţie, dar asta a fost partea care mi-o mai amintesc eu, restul derulându-se în creieraşul meu mic şi ameţit ca o serie de imagini foarte prost focalizate. S-a discutat despre vacanţe, parte pe care am pierdut-o, pentru că am ajuns puţin mai târziu, s-a râs, s-a glumit, s-a bârfit, şi, cel mai important, a fost atâta bună dispoziţie încât propun să patentăm întâlnirile lunare ale bloggerilor timişoreni ca şi terapie antidepresivă :)

Şi pentru că ştiu că aşteptaţi, poftiţi la poze:

15 thoughts on “Întâlnirea a opta, detalii

  1. Vad ca ai updatat lista cu blogul Roxanei. Bravo. foarte bune pozele, mai ales alea facute de mine, ce sa-i faci stiu sa-mi aleg modelele :p. Am fost catalogati drept o “sleahta de betivani” si consider ca nu ne reprezinta. Am cerut satisfactie si am primit-o. De acum suntem un grup organizat de betivani.

  2. @ovi: O domnita din lista mea de mess. cititoare infocata de bloguri si fosta blogerita. am incercat sa-i explic ca facem si altele decat sa bem, nu stiu cat succes am avut :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.