Hai bă, o dată face frate-miu 18 ani…

Prin martie am fost cu fratele în Taine, la o tequila. Pe la a opta, barmanul s-a uitat ciudat la noi şi ne-a întrebat: “ÎNCĂ una?”. La care i-am răspuns, cu jumătate de limbă, “Hai bă, o dată face frate-miu 18 ani…”. Bineînţeles, nu împlinea. De atunci e tradiţie: de fiecare dată când sunt cu fratele în oraş şi e rost de băutură, îi sărbătorim majoratul. Uneori, când suntem mulţi şi veseli, îi şi cântăm. Deşi nu e ziua lui.

Dar astăzi, fratele meu preferat, care este cel mai tare el, care este, împlineşte frumoasa vârstă de 18 primăveri, ocazie cu care îi doresc să fie veşnic mai tânăr ca mine, să fie aproape la fel de frumos ca mine şi să aibă, in continuare, aproape succesul pe care-l am eu la gagici. La mulţi ani, coiţe!

Şi pentru că nu există în lumea asta frate ca al meu, o manea pentru fratele:
httpv://www.youtube.com/watch?v=llo4xVKqt1A

Întrebarea e: ce draci mai sărbătorim de acum înainte?

13 thoughts on “Hai bă, o dată face frate-miu 18 ani…

  1. La Mulți Ani fratele Tudor! Puteți să sărbătoriți bunăstarea familiei și pentru prosperitate în casă, de exemplu :)

  2. la multi ani fratiorule, si al lui, si al meu care esti .. acum ati intrat si tu si muierea in legalitate.. :) `ai bafta si la mai multi ani.

  3. La multi ani si de la mine, evident cu obisnuita-mi intarziere. :P
    Da’ nu cred ca s-a terminat cu sarbatorirea acestui majorat, asa ca mai putem sa bem si de-acum inainte pentru acelasi motiv. :)

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.