Bloggeri 7


De data asta în aer liber, ceea ce a picat foarte bine, a fost şi atmosfera puţin mai aerisită, dar şi berea a intrat mult mai bine. Am fost în Unirii, pe terasa aia care plouă.

Au luat parte, în ordinea după cum mi-i amintesc: Alex, Anca, Mihai, Nuzzu, Tomata, Andreea Tomatei cea blogless (cred), Simona, Cristi, Richie, Adi, Radu, Cami şi, bineînţeles, inegalabilul eu.

Detalii nu mai vin acum, sunt puţin pe fugă, dar sigur au sau vor avea ceilalţi participanţi la eveniment (până acum are Richie). În schimb, ca de obicei, vin cu poze:

Grijă, nu sunt grupate pe seturi, pentru că sunt un zgârcit şi nu-mi upgradez contul la Flickr. Deci în principiu alea de pe terasă sunt de ieri.

Aştept şi celelalte poze, copii. Şi mi-ar face plăcere ca la viitoarele întâlniri să vină şi ceva cărniţă proaspătă. Dragi bloggeri timişoreni, chiar dacă noi, cei de ieri sau acum o lună ne cunoaştem deja, nu trebuie să vă fie greu să vă alăturaţi. Fiecare dintre noi a luat parte la o primă întâlnire şi n-a murit, până acum, nimeni :)

Vă aşteptăm în rânduri cât mai mari, cu dor şi drag.

Update: alte poze la Bloodie, sărut mânuţele
Update 2: are şi Tomata pozele

8 thoughts on “Bloggeri 7

  1. @Tomata: are Anca poze cu mine, nu e panica :)

    @bloodie: multumesc, pacat ca n-am prins mai multa lume cu paharul la gura

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.