Zebra morţii

Domnilor şi doamnelor care sunteţi responsabili şi respectiv responsabile cu drumurile din Timişoara, am şi eu o rugăminte. Aveţi milă de un biet copil care circulă corespunzător, pe trecerea de pietoni, şi nu mai lăsaţi pe străzi treceri care nu duc pe trotuar, ci în gard. Vorbesc de intersecţa nou refăcută de la Pestalozzi cu Pârvan. Mini-sensul girator(iu?) de-acolo.

După cum se observă în poza pe care veţi face clic cu butonul mausului în clipele următoare:

dscf3743.jpg

Păi băi frate, mergi grăbit spre facultate, te uiţi la picioare să nu calci într-o groapă, o baltă sau un căcat mai obraznic lăsat de-un câine sau aurolac şi te iei după linii, că aşa te-au învăţat părinţii. Treci strada şi dai în gard? Aşa şoc n-am avut în viaţa mea. Trec frumos, atent să nu mă împiedic de bordură, că-s un ameţit, şi mă cac pe mine când văd că n-am unde urca şi maşinile vin din dreapta mea cu viteză respectabilă. E drept, lângă trecerea asta mai este una, care duce la trotuar. Eu, prost, n-am văzut-o, mea culpa. Îmi iau alifie, mă aplec şi mă ung singur. Dar alifia voastră unde e, domnilor de la ADP? E atât de greu să ştergeţi nişte linii de pe asfalt? Sau, dacă tot aţi pus gard pe o parte, să puneţi şi pe cealaltă?

6 thoughts on “Zebra morţii

  1. My God .. pe asta nu am vazut-o inca. Un nou exemplu de logica si buna organizare. Am pus link si poza mica si pe timisoreni.net, sper ca nu te superi. Penibila faza, asta e clar ;)

  2. oh… da.
    Sora mea sta chiar dupa parcul de acolo, merg des la ea, deci de mai multe ori pe sptamana trec cu masina peste pseudo-zebra aia.. Primele dati cant am trecut pe acolo ma opream inaintea zebrei care duce in gard.. apoi vedeam ca mai e una la 2 metrii in fata :D

  3. Incantat, fetelor, bine ati venit :)

    Dojo, cum sa ma supar? Iti multumesc, sunt bucuros de oaspeti intotdeauna.

    aadryanaa, ca sofer m-am obisnuit cu trecerea asta, trec zilnic pe-acolo, dar ca pieton e o problema. Trec pe acolo pe jos de vreo doua ori pe saptamana si inca am tendinta sa traversez pe trecerea asta, doar pentru ca e acolo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.