Randomly happy

* Gata, luni îmi recuperez permisul. Am fost azi să îmi dau examenul acela de reducere a perioadei de suspendare şi l-am luat cu brio, chit că a fost a doua încercare. Prima oară am fost marţi şi m-am cam speriat: era plin de feţe dubioase printre cei cu permisul ridicat: mulţi ţigani, mulţi bişniţari, vreo trei doamne care, după figură, pot să pariez că ştiu să înjure mai mult şi mai colorat ca mine (şi asta zice multe), câţiva şmecheraşi şi o gagică speriată. Astăzi am revăzut multe din feţele dubioase de marţi, unele din ele fiind la a cincea-şasea încercare de recuperare a permisului. Şi pun pariu că nu la ultima. Ei, nu e panică, e moca să-l dai, timp să ai.

* Azinoapte am dormit ca un prunc. Vreo 14 ore, lemn. După vreo 48 de ore din care, cumulat, am dormit 6, iar din alea 6, trei au urmat unei nopţi lungi şi frumoase, somnul acesta a fost binevenit. Aseară la ora 23 eram copt, lemn, cu capul pe pernă. Ceea ce e o chestie, considerând faptul că de obicei 23 e ora la care mă îndrept spre bere.

* Mi-am tras noul WordPress, adică 2.7, şi mi se pare foarte tare. Care puteţi, încercaţi-l.

* Ieri mi-a fost adus la cunoştinţă cel mai deranjant clip de pe interneţi: Periods 101. Urmăriţi-l până la capăt, e ceva Public Service Announcement de 10 minute cu şi despre ciclul menstrual. Pedobear saw it and he jizzed in his pants. Mulţam Korova.

* Cel mai tare aparat pe care îl am în casă e feliatorul de chestii. Taie de toate: pâine, salam, şuncă, caşcaval, castraveţi, şi dacă eşti destul de fraier, degete (da, Rob, tu!).

* Zilele astea am o problemă cu Kings of Leon. Anume, cu Closer, Sex on Fire şi Use Somebody.

3 thoughts on “Randomly happy

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.