Mai puţin

om copt la HVG

Cred că lipsa asta generală de chef e din cauza căldurii. E mult, mult prea cald pentru gusturile mele, chit că sunt înconjurat de aparate de aer condiţionat, şi la lucru, şi acasă. Parcă tot e prea cald, aerul e prea static, lumina e prea puternică, lumea e prea nervoasă şi maşinile prea multe şi prea zgomotoase. Iar pe lângă căldura asta, încep să simt oboseala unei slujbe full-time, cumulată cu lipsa de odihnă din timpul weekendurilor, oboseală care începe pe la ora 12 şi ţine până noaptea târziu. Am nevoie de vacanţa de săptămâna viitoare, deşi sunt conştient că numai de odihnă n-o să am parte timp de opt zile. Pe de altă parte, însă, nu voi mai vedea computer timp de o săptămână, chestie care mă bucură nespus.

Aşadar, a rămas mai puţin de o săptămână până când voi bea liniştit o bere pe o insulă pe Dunăre, în ţara unde broaştele strigă öac!, fetele strigă ioi!, iar voma de după prea multă bere nu conţine mici, ci gulaş. Am planuri mari pentru săptămâna asta; în afară de puzderia de concerte la care îmi voi pierde vocea şi puterea în picioare, voi face o treabă pe care vreau s-o fac de când eram mic, dar n-am apucat, din lipsă de ocazie, iar în cazul ocaziei, din lipsă de bani (in before sex; nu zic ce, că poate mă fac de căcat şi renunţ, dar o să mă prezint cu poze după). Plănuiesc să dau o fugă şi până la Balaton, şi sper să reuşesc.

Plec luni dis de dimineaţă, pe la ora 5 adică, ca să nu mă prindă canicula fix pe autostradă (vorba aia, mi-e stricată clima la maşinuţă) şi ca să găsesc loc de cort bun. Sper să apuc un loc chiar lângă HVG, ca să-mi fie mai uşor dimineaţa să ajung la cafeluţă şi la cişmea. Voi pleca cu frumoasa mea Dacie roşie ca focul, să-mi surâdă norocul, şi cu speranţa că nu o să iau naibii foc pe autostradă şi că n-o să-mi ridice ungurii maşina de pe dracu ştie unde o să o parchez. Lista de cumpărături non-food am făcut-o azi, şi arată în felul următor: cizme de pescar, foiţe, gel de duş, brichetă cu luminiţă. Sunt pregătit.

O să-mi fie dor de blog. NOT! :D

6 thoughts on “Mai puţin

  1. Stiu cum e sa pleci si sa nu poti sa faci live blogging. E ca un chin…e mai rau, e un cosmar. Te mananca degetele, numai gandesti rational. Ai face orice sa intri pe blog.Nu poti sa inoti sau sa bei, nu poti sa dormi sau sa te distrezi in club. Sau nu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.