Lehamite

E vară, probabil asta e cauza. E prea cald, iar când nu e cald, e prea sumbru. Parcă timpul stă în loc, nu mai am chef de scris, nu mai am chef de citit, nu mai am chef de prezenţă feminină, nu mai am chef de muncă, nu mai am chef de plimbat, nu mai am chef aproape de nimic. Parcă şi Digg şi Reddit stagnează. Sau o fi din cauză că fac refresh prea des? Aveam în plan să pun în picioare site-ul zilele astea, dar mi-e silă. Aveam în plan să mai fac nişte ciubucuri, dar mi-e lene. Aveam în plan să plec la ceva lac, dar mi-a trecut. Aveam în plan să mă duc la Moneasa, la clătite, dar mi s-a tăiat pofta. Parcă aş sta la umbră, în casă, toată ziua, uitându-mă la filme sau jucându-mă pe noul meu monitor wide :D. Dar parcă nici aia nu mă atrage atât de tare.

Aşa că îmi rămâne să navighez bloguri. Dar ce draci de bloguri să citesc, când şi readerul a început să prindă floare? Din zecile de feeduri, dacă mai sunt 3-4 care mai scriu constant e bine. Noroc cu Dono, el aparent încă rezistă pe poziţii şi scrie zilnic şi frumos. Şi noroc cu amicul Alen, văd că şi-a pus blogul pe picioare, poate îmi mai dă el de citit din când în când.

Probabil că în astea două săptămâni, cât a mai rămas până la Szigetfest, o să rămân în această stare, dar sunt sigur că o să-mi revin la întoarcere.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.