Am un coleg…

…care e puţin deranjat. La lucru. Are mintea unui copil de 15 ani, chiar dacă are 23. E insuportabil. Se bagă în intimitatea mea, în spaţiul meu personal, în sufletul meu. E pe fază când conversez pe messenger. E pe fază când citesc digg. E pe fază când citesc 4chan, dar se retrage când vede o femeie goală. Îi e ruşine. E pe fază când vorbesc la telefon şi când scriu pe blog. Chiar şi acum trage cu ochiul. Da, Zoli, te văd. Deşi i-am zis că mă deranjează, nu se abţine. Şi pute. Pute frate, îngrozitor. Miroase a mortăciune. Şi e groaznic. Dacă ţinem geamurile deschise, să se aerisească, se face cald şi pute mai rău. Dacă închidem geamurile şi pornim clima, se conservă duhoarea. Nu închide uşa şi nu trage apa când se pişă. Băi tată, bunul simţ elementar. Îşi aduce şniţele puturoase de mâncare. Ieri şi-a adus sarmale. La servici. Mănâncă cu usturoi şi ceapă, după care pute mai rău în birou. După care îi pute gura. După care se apropie la circa 15 centimetri de mine ca să îmi zică ceva. Deşi urlă, că e puţin surd. Vorbeşte extrem de tare. Deşi nu e necesar. Vorbeşte mult şi tare. Când strănută mă sperie. Serios. E groaznic. Şi pute.

Ce-i de făcut?

15 thoughts on “Am un coleg…

  1. Am crezut ca suntem prieteni, sa iti fie rusine pentru ce mi-ai facut, lucrurile nu o sa mai fie niciodata la fel intre noi doi, am ajuns de rasul internetului din cauza ta. (m-am strecurat la calculatorul tau cand ai plecat la wc si ti-am gasit site-ul)

  2. Bagu-mi pula ce mi-a tresarit inima cand am vazut popupul de comentarii cu numele…

    Daca erai el cu adevarat, ai fi stiut ca n-am fost niciodata prieteni, hehe.

  3. @narcis san: nu prea merg fazele asta cu sirb. e cu muuuult prea destept pentru genul asta de glume. tre sa scoatem altceva si sa i-o coacem… :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.