Ioana Stăniloiu e proastă – iată de ce!

Acum două zile, întregul Internet românesc s-a inflamat în diferite părţi ale corpului după ce a apărut o poză cu tânăra deputată Alexandra Bogaciu, de 27 de ani, poză parcă scoasă din arhiva defunctului pitipoanca.org. Alexandra are studii medii, a luat 5,35 la română la BAC, are un apartament de 244 de metri şi e, întâmplător, nepoata lui Pandele, primarul Voluntariului şi totodată soţul Gabrielei firea. Şi are ţâţe mari despre care încă nu e clar dacă sunt sau nu adevărate, însă având informaţia că e deputat PSD şi având în vedere istoria recentă a PSD-ului putem extrapola şi presupune că nu. Dar astea sunt doar speculaţii, şi nu despre sânii d-rei deputat doresc să vorbesc eu aici, pentru asta aşteptăm investigaţiile GSP.

Nu, de fapt vreau să vorbesc despre sânii – şi intelectul! – domnişoarei Ioana Stăniloiu, pe care o recomandă activismul feminist şi faptul că e prietena lui Remus Cernea, acest Florian Pittiş la ofertă al zilelor noastre, şi din câte ştiu cam atât. Ei, domnişoara Stăniloiu n-a înţeles că nu se leagă nimeni neapărat de faptul că domnişoara deputat Bogaciu pozează în ipostaze ieftine. Nu, opinia publică se întreabă, având în vedere CV-ul ei, ce o califică să reprezinte Ilfovul în parlament în afară că e neam cu Pandele şi că taică-său are şi el nişte şmenuri dubioase.

Domnişoara Aproape-Cernea însă n-a înţeles, ci s-a lăsat pradă feminismului care s-a declanşat mai repede decât a eşuat Remus la alegerile de duminică. Şi a postat şi ea o poză cu decolteu, însoţită de aceste cuvinte:

Am atasat o poza cu decolteu pentru a-mi arata dispretul fata de prejudecatile oamenilor. Nu decolteul conteaza, ci cauzele pe care le sustii! Mi-as dori sa vad femei cu silicoane, extensii, unghii false, barbati si femei deopotriva cu tatuaje, cu piercinguri, cu absolut tot ce vor ei, decat sa vad prostia intruchipata a pudibonzilor care judeca un om in functie de infatisare si aparente.

Era simplu. Opinia publică a zis “ia uite-o pe bagaboanta asta cu bacul luat la limită cum a intrat pe pile în parlament”, şi domnişoara Stăniloiu a zis “Ah, dar de ce obiectificaţi femeia, femeile sunt deştepte şi amuzante Kyle, nu contează înfăţişarea, contează ce e pe interior, toate femeile sunt capabile să conducă o ţară indiferent de cum arată, e o femeie puternică şi independentă, la fel cum sunt eu şi sunt împotriva obiectificării deci priviţi vă rog ţâţele mele”.

De asta, deci, consider că Ioana Stăniloiu e proastă.

7 thoughts on “Ioana Stăniloiu e proastă – iată de ce!

  1. Staniloiu nu si-ar da seama de lucrurile evidente nici daca i-ai redenumi Clubul de Feministe Stângiste Care Nu Percep Lumea Pe O Rază Mai Mare de 2 Metri în “Lucrurile Evidente”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.