Şi totuşi, HBO GO pe RDS?

Vreau să îmi fac abonament la HBO GO. Pentru că-mi place Umbre foarte mult şi-aş prefera să-l văd după bunul plac al inimii, nu doar duminica după ora 22. Aş prefera să-l văd când am eu timp, pe monitor sau pe laptop, fără să fiu constrâns de un program strict. Că doar suntem în viitor.

Doar că HBO GO nu e disponibil decât prin operatori TV, iar RDS nu e unul dintre ei – ceea ce nu-i tocmai de mirare, că HBO GO e concurentul direct al lui Digi Play.

Ei, revin cu întrebarea: cum îmi pot face un abonament HBO GO dacă nu am unul din operatorii autorizaţi? Ce e ăla un voucher HBO GO şi cum pot cumpăra unul? Ce e ăla HBO GO Vip/Club?

Notă: am încercat să arunc cu bani în monitor înspre site-ul HBO GO dar nu se întâmplă nimic. pls send help.

20 thoughts on “Şi totuşi, HBO GO pe RDS?

  1. Din pacate, din ce am inteles eu, GO e un bonus pentru abonatii HBO de la anumiti operatori de cablu. Daca nu esti abonat la ei si nu ai HBO in lista de programe, conform abonamentului tau, nu vei avea acces la GO. Trist, dar adevarat.
    Asa ca poti sa cauti Umbre la matusa din America, ca toti ceilalti, iar HBO va pierde banii tai si ai mei si ai altora…. Cam la fel cum ii pierde Metro (si parca si Selgros), pentru ca are imbecilitatea aia de legitimatie obligatorie. La fel cum ii pierde Netflix, ca nu le place de zona noastra…. si Play Movies (de moldoveni le place, de noi nu)…. etc, etc.
    #truestorybro

    1. Nu e niciun bonus, e un serviciu extra care costă extra, pe lângă abonamentul de HBO pe TV, încă vreo 10 lei pe lună parcă.

    2. E un bonus care costa :)
      Nu poti sa ai numai Go, trebuie si HBO in grila de programe, apoi GO, binenteles platind suplimentar.

    3. zici tu mare bou. daca si pierdea-au astia banii era ceva. gandeste ca legitimatii si restrictii de zona operator au interese monetare in spate. in romnia 10-20 – 1000- 20mil clienti …(care nu sunt oricum) vs cat ar costa investitia sau cat ar pierde daca ar intra peste concurenta nu merita.

  2. Deci, ne intoarcem inapoi la trackere(torrete) si protocolul P2P ? Cine e de vina pentru piratare ? Noi sau ei ?

    1. a plecat cineva de acolo?
      de ce sa ne intoarcem, ramanem unde suntem…

  3. Asa ca baieti… tot vplay, filelist, kickass si alte siteuri de torrente raman baza.
    Pacat este ca o multime de oameni ar plati pentru acest serviciu.
    Practic suntem obligati sa recurgem la piratare din moment ce nu exista o alta modalitate. Si aici ma refer la serialul UMBRE + altele distribuite exclusiv de HBO.

  4. Uite că timpul le rezolvă pe toate. O păsărică mi-a șoptit că de azi ai access la HBO GO dacă ești abonat RDS și ai extraopțiunea HBO.

  5. Eu nu am hbo, nici tv nu am, dar am internet de la un isp din lista si am hbogo.
    Gratis.
    Free of charge.
    Daca ai factura de la isp-ul respectiv, pac, ai hbogo.
    :D
    Acum, poti obtine de la un prieten un cod de factura.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.