Un nou român cu care să ne mândrim

sebastian-stan

Sebastian Stan e încă prea puţin iubit de către români, deci acţiunile de mândrie naţională sunt încă ieftine, cumpăraţi acum.

Ce-i drept, puştiul ăsta nu e nici fotbalist, nici gimnast, nici tenisman, iar ca actor nu şi-a tocit corzile vocale prin piese româneşti de teatru super lăudate, ci a jucat doar în producţii obscure din străinătate, cum ar fi la studiourile cinematografice din comuna Hollywood, judeţul Losangeles, în filme gen Captain America, Hot Tub Time Machine, Black Swan şi, cel mai recent, The Martian. E un simplu român plecat pentru o viaţă mai bună dincolo, în Străinezia, muncind ca un sclav pentru nişte evrei bătrâni pe sute de mii şi posibil milioane de dolari, aflându-se nevoit să copuleze cu alde actriţe asta sau asta.

Vă zic eu, investiţi în mândrie acum, cât încă n-are multă lume şi nu se devalorizează, că cine ştie peste 10 ani în ce Scorsese joacă ăsta micu şi o să vă pară rău că n-aţi fost mândri de el din timp.

4 thoughts on “Un nou român cu care să ne mândrim

  1. Prima data l-am vazut in The Covenant(un fel de Twilight) cu un soundtrack misto pe care il ascult si acum. Apoi l-am vazut in Captain America de unde mi-am luat prima doza de mandrie. Urmeaza sa vad The Martian sa-mi mai ridic putin cota de mandrie nationala.
    Go, Halep!

  2. repede, adaugati-l la prieteni pe FB, Twitter, Instagram si apoi fotosopati niste poze alaturi de el

  3. Prima oară l-am văzut în “Gossip Girl”, apoi în “Gone”, şi mi-a plăcut de fiecare dată. Mă bucur că mi-ai amintit de el, am să scriu despre el, în curând!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.