Veşti noi despre PLAI X

Se pare că singurele veşti care întârzie să apară, legate de cea de-a zecea ediţie a festivalului Plai, sunt cele cu artiştii de la scena principală. Iniţial m-a enervat decizia asta de a ţine secrete numele, însă parcă acum sunt mai mult curios decât deranjat de decizia asta. La urma urmei, în ultimii ani mi-a plăcut cine-a venit să cânte şi sunt sigur că ediţia aniversară n-are cum să dezamăgeaască. Ar fi stupid.

Ce am aflat, însă, e că la Plai va fi instalat un luminariu. Pentru cei care nu sunt familiari cu ce e ăla un luminariu, e practic un labirint gonflabil plin de culori tripante, prin care te plimbi până ieşi super chill. Comunicatul oficial zice că:

Instalația trezește toate simțurile și minunează pe oricine îi trece pragul. Vizitatorii sunt transportați și cufundați într-o uimitoare lume a luminii, pentru o experiență senzorială unică, și aduce artele vizuale în locuri în care nimeni nu s-ar fi așteptat să le găsească.

Eu am vizitat unul la Sziget de vreo două ori, mi-a plăcut. E o experienţă cel puţin interesantă, foarte relaxantă, în care am avut dificultăţi în a face poze bine focalizate. Recomand.

IMG_6138

IMG_6132

IMG_6106

IMG_6089

IMG_6086

IMG_6073

2 thoughts on “Veşti noi despre PLAI X

  1. Mi se pare o mare teapa, cred ca nu ma mai duc. E inadmisibil sa nu stii cine canta pe scena mare, nici macar in ziua concertului, la 10 dimineata.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.