Am mâncat pizza cu ananas şi nu am murit

Acum mulţi, mulţi ani am fost cu familionul la o pizzerie din Timişoara şi, copil fiind, m-am gândit că ar fi o idee super bună să-mi iau o pizza care se chema Hawaii, cu banane, ananas şi portocale.

N-a fost o idee super bună. A fost mai degrabă o pizza odioasă, cu gust de boală.

Şi de-atunci am respins din start orice idee de pizza făcută cu ingrediente de origine non-animală. Până aseară, când nevastă-mea a zis că ar fi o idee bună să încercăm lucruri noi. Şi lucruri noi am încercat cu nevastă-mea. Am comandat de la Qpizza o pizza Exotica, cu pui, ananas, brânză, porumb şi ardei iute şi o pizza Pepperoni cu brânză şi salam. Căci hei, cum să mănânci fără Salam? Nu poţi să ai masă fără Salam, gândeşte înainte să spui asta. A, şi ulei. Undeva pe la o găleată de ulei a fost în pizza asta.

11.-exotica

Şi serios că a fost cea mai mişto combinaţie de pizze pe care am mâncat-o în ultima vreme. Aia cu ananas a fost absolut delicioasă, ar fi mers de minune şi singură. Combinată însă cu cea cu Salam, a fost ca Crăciunul la mine în gură.

10/10 recomand.

Acum, privind în urmă cu stomacul plin, se poate ca atunci când a zis să încercăm lucruri noi, nevastă-mea să nu se fi referit la mâncare, dar în fine, doesn’t matter, had pizza.

5 thoughts on “Am mâncat pizza cu ananas şi nu am murit

  1. Ovidutu, daca tot ai inceput cu Q-Pizza, recomand MAXIM de la ei sa va luati White Magic. (double cheese, double onion DOUBLE BACON). Crede-ma… e revelion in cerul gurii :))

  2. Şi mie imi place in general pizza cu ananas, in special ca o evit pe cea cu Salam :). Oricum, pana acum nu am auyit de o asa combinatie de pizza Hawaii, cu banane, ananas şi portocale. Ceea ce descrii tu suna mai mult a desert, nu a pizza :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.