Am mai văzut nişte filme: Dawn of the Planet of the Apes, Divergent, Need for Speed

shutterstock_92369284

Dawn of the Planet of the Apes (2014)

Un film fantastic, cu mult peste aşteptările mele. Mi-a plăcut mult Rise of the Planet of the Apes, însă nu mă aşteptam ca sequel-ul să fie atât de mişto. Şi a fost. Personaje, atmosferă, efecte speciale, cinematografia excelentă, acţiune credibilă. Cumva au reuşit să facă o scenă în care au o maimuţă călare, trăgând cu o mitralieră automată, să nu pară ridicolă.

Divergent (2014)

Am zis că mă uit la el mai la mişto, aşa, dar m-a prins. A fost mult mai puţin stupid decât mă aşteptam de la încă un film distopic cu adolescenţi şi n-o să refuz nici sequelurile.

Need for Speed (2014)

Film stupid rău, dar satisfăcător pentru ce se vrea a fi şi ce aşteptări am avut de la el. Maşini rapide, cascadorii, personaje scoase parcă dintr-un desen animat (sau dintr-un joc video, mai degrabă), viteză. Viteză, viteză, viteză.

The Town (2010)

Unul dintre eforturile mişto ale lui Ben Affleck. Pare un regizor mai bun decât era actor acum câţiva ani.

The Grand Budapest Hotel (2014)

Din nou, un film special din partea lui Wes Anderson, cu un Ralph Fiennes la înălţime şi nişte cadre foarte, dar foarte mişto compuse. Un deliciu vizual, cu umor şi personaje mişto.

Altfel, am început nişte seriale: The Leftovers, din care nu am înţeles nimic, The Strain care are potenţial, Futurama pe care nu l-am văzut la timpul lui şi It’s Always Sunny in Philadelphia la care râd cum demult n-am mai râs la un serial.

Foto: “film” de la Shutterstock

9 thoughts on “Am mai văzut nişte filme: Dawn of the Planet of the Apes, Divergent, Need for Speed

  1. Saptamana asta o sa incerc si sezonul 1 din True Detective (HBO series, cu Woody Harrelson si Matthew McConnaghuey – sau cum i s-o mai scrie numele)…

    Plus ca a aparut deja Expendables 3 la online rental shop ;)

  2. Pe mine m-ai pierdut la “Futurama pe care nu l-am văzut la timpul lui” si n-am mai citit decat maxim un rand dupa aia.

  3. Azi merg si eu la “Dawn”. Am auzit numai lucruri bune despre el. Am si revazut Rise inainte, nu ca ar fi fost nevoie dar am zis de ce nu?
    Ca tot vorbim de filme am revazut Pulp Fiction si Jackie Brown pentru ca Tarantino, The Killer si Hard Boiled de la Jon Woo, Syriana pentru G. Clooney (filmele pe care nu le regizeaza sunt sensibil mai reusite) si Charlie Wilson’s War (acum cu alti ochi, stiind ca e scris de Aaron Sorkin de la The Newsroom).
    La capitolul noutati recomand Snowpiercer. Aduce minte de ce facea Terry Gilliam in vremurile bune. E si putintel de omagiu in el. Ca si in The Double, de altfel, pe care de asemenea il recomand!! E cu Jesse Eisenberg si Mia Wasikovska.

  4. Divergent mi s-a parut un film chiar bun, in ciuda recenziilor de pe net. Si vorba ta, merita si urmatoarele 2 vazute.

    Need for Speed e asa…daca nu ai ce face 2 ore si totusi nu vrei sa adormi.

    Dawn of the Planet of the Apes si The Grand Budapest Hotel trebuie sa le vad zilele astea. :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.