TagPrice, un shopping club al tehnologiei de marcă

Mi-a fost adusă la cunoştinţă deschiderea TagPrice.ro, un serviciu ce a luat naştere în Timişoara (dar funcţionează în toată ţara) sub forma de “shopping club exclusivist” ce promite să aducă oferte la tehnologia de brand, aflată în trend, cu până la 30% reducere faţă de preţul normal al pieţei.

Fiecare ofertă e disponibilă timp de două săptămâni (în engleza veche aş putea zice că e mereu Black Fortnight la toate produsele de pe site, dar cine mai ştie engleza veche în ziua de azi? Poate doar vechii englezi, dar găseşti mai puţini din ăia prin părţile noastre). Azi, de exemplu, e prima zi în care un aparat foto Canon PowerShot SX260 e la preţul de 1360 lei, adică vreo 15% sub media pieţei, iar un iPod Shuffle e 199 lei, adică 20% mai ieftin faţă de magazinele online cu vechime din România.

Ce-mi place e că TagPrice se angajează să aducă la reducere doar branduri serioase, cu tradiţie, fără să umple site-ul cu futilităţi Panascanic, Canyon, Futachi sau Fony, fără românisme Evolio sau AllView. Pentru accesul la oferte e necesar un cont pe site, însă acesta poate fi un cont deja existent de Facebook, Google sau Yahoo.

One thought on “TagPrice, un shopping club al tehnologiei de marcă

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.