Spre evoluţie, înainte!

Ghişeul.ro e un proiect răsărit de relativ puţin timp în istoria recentă a României (în 2006, mai exact). E un “portal” unde poţi să-ţi plăteşti taxele şi impozite cu cardul, fără să te mişti din casă. Toate bune până aici – alte ţări de lumea a treia, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Germania sau Franţa, au sisteme din astea bine implementate, deci era şi cazul să apară şi în România.

Bun, s-a implementat. Acum mai urmează doar să convingem cetăţenii să folosească sistemul şi să-i învăţăm să plătească online. Dar cum? Bineînţeles, aplicându-le un comision la plata impozitelor, ‘le muma lor de puturoşi care n-ar sta la ghişeu. Păi normal, cine vă pune să aveţi taxe de plătit? Cine vă pune să n-aveţi timp de stat la ghişee?

idee de protest, în caz că vă mănâncă: în loc să plătiţi online şi să daţi băncilor un comision “de până la 30 de lei”, mai bine daţi 10 lei unui pensionar să stea la coadă 2 ore să vă plătească impozitul. Win-win.

5 thoughts on “Spre evoluţie, înainte!

  1. Misto evolutia asta, sa iti ia comision ca platesti online. Cum or vrea ei oare sa se dezvolte sistemul asta nu stiu. Era de ajuns doar sa-i faca reclama si sa nu-ti ia nimic in plus si precis prindea si la noi.

  2. mah, aici in Ungaria daca iti cumperi telefon sau faci comanda la interneti online, ai parte de reducere…

    io nush ce tara upside-down a devenit Romania dar nu’mi place deloc in ce directie se indreapta :|

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.