Cum mi-am recuperat contul de Twitter

E oficial, cam de o oră am din nou contul meu drag de Twitter, nu mai e suspendat, am toţi urmăriţii şi urmăritorii, mesaje, reply-uri. Şi mai ales lumea bună, să trăiţi.

Pentru cei care se întreabă, a fost suspendat dintr-o eroare, anume “got caught in the spam cloud”. A fost reactivat în doar trei zile, iar boldul de pe “doar” nu e sarcastic, pentru că am citit şi răscitit interneţii în astea trei zile şi m-am îngrozit de poveştile altora care scriau că nu au primit răspuns nici după o lună.

Aşadar, să vă şi povestesc cum am făcut, poate ajută pe cineva.

1. În momentul în care am văzut că sunt suspendat, am citit regulile Twitter (aşa-i că nu le-aţi citit până acum?) şi Termenii Serviciului.
2. În momentul în care m-am asigurat că nu am încălcat nicio regulă, oricât de mică ar fi fost ea, m-am calmat, sigur fiind că e o greşeală din partea lor şi i-am contactat*.
3. Am aşteptat mai bine de 24 de ore înainte să insist.
4. Am căutat cazuri similare. Sunt o grămadă, care de care mai plângăcioase şi mai disperate. Aparent, în unele cazuri Twitter răspunde greu.
5. Am căutat conturi de Twitter ale oamenilor care lucrează acolo. Am găsit @delbius şi @ginger, conturi active. Le-am avertizat pe fete că am o problemă şi că am nevoie de ajutor. În patru ore mi-au activat contul.
6. ???
7. PROFIT!

*Am făcut greşeala să le trimit trei support tickets (câte unul pe zi), acum stau să mă gândesc că poate n-o fi fost bine.

7 thoughts on “Cum mi-am recuperat contul de Twitter

  1. cumva n’am inteles niciodata faza cu twitterul. Nu am destui prieteni care sa fie twitteristi – mai multi facebookari

    oricum, am prins faza cu cautat de stiri despre anumite chestii, ‘see what people are saying’ – dar faza cu mii si mii de followers m’o cam lasat rece

  2. am avut un cont de vreo 750 de urmaritori :)) problema e ca l-am deletat cu mana mea, a trecut cv timp de atunci, mi-am facut altul nou si gata… u lucky

  3. hahaha
    @ovisirb_temp Tickets are answered in the order received; creating add’l accts to get around a suspension is a violation of Twitter rules.
    tu chiar esti obsedat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.