M-am bucurat

M-am bucurat să am ocazia să vorbesc la BlogTrip. Chestia asta îmi sugerează faptul că nu sunt chiar 1 la înmulţire când vine vorba de treburi din astea.

M-am bucurat să cunosc oameni noi, cu care, până acum, am avut contacte doar în online. L-am cunoscut, în sfârşit, pe Makavelis, despre care aveam eu o bănuială că trebuie să fie mişto la băutură. Seamănă foarte bine (da mă, şi el e frumos) cu văru-meu din Cluj, chestie foarte, dar foarte derutantă după câteva beri.

I-am cunoscut pe “băieţii mari”, adică Bobby Voicu, Adrian Ciubotaru şi Alexandru Negrea, Ionuţ Oprea. Oameni buni, deştepţi, frumoşi, de succes.

Am cunoscut fetele din reader. Elena, Raluxa, Mironeasca.

M-am bucurat să-mi revăd prieteni şi cunoştinţe de prin alte târguri. Sebi, Denisa, Andrei, Siropel, Ruben, la voi mă uit.

M-am bucurat să văd un copil de 15 ani care vorbeşte atât de coerent, pertinent şi liber. Daniel Damian, un om chiar mai scund (încă) decât mine, la o vârstă la care eu încă nici nu ştiam bine să ţin un mouse în mână, face succesuri online.

M-am bucurat să iau parte la workshop-ul BlogTrip de sâmbătă. Nu am aflat neapărat lucruri pe care nu le ştiam sau nu le puteam deduce, dar felul în care au fost expuse, oamenii care le-au povestit, atmosfera în care au fost prezentate au fost absolut speciale. Nu se putea mai bine.

M-am bucurat să văd, atât atunci, cât şi acum, după ce fiecare a ajuns pe la căsuţa lui, că noi, timişorenii şi ea, Timişoara, suntem primiţi cu braţele deschise în mintea şi inima celor care ne sunt musafiri.

Nu m-am bucurat, însă, că n-am ajuns sâmbătă la Pedalare şi duminică la Blogmeet :(

10 thoughts on “M-am bucurat

  1. Pai daca n-ai ajuns la Pedalare sambata, ca sa motivezi absenta poti veni vineri la Masa Critica, tot o plimbare cu biciclete, oameni faini si atmosfera prieteneasca, doar ca fara ONG, organizare si antemergator cu girofar. Un fel de flashmob ciclist, cum zicea cineva.

    Vineri, 30.04 ora 18:00 in fata Catedralei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.