Pagina lui Rob

M-am săturat să-mi tot comenteze Rob în stilul lui atât de aleator încât te pocneşte direct în moalele capului şi să n-aibă un link, să vadă şi curioşii despre ce e vorba. Căci el e blogless şi plănuieşte să rămână aşa. Da’ nu e panică, căci de acum, vrei, nu vrei, ai pagina ta specială pe minunatul domeniu sirb.net, ţigane.

Vi-l prezint, deci, pe Rob.

Update: ioai de pula mé, io şi uitasem de clipul ăsta:

httpvh://www.youtube.com/watch?v=xLUyesAZR9s

20 thoughts on “Pagina lui Rob

  1. @rob: ţigane, de-acu te semnezi şi cu URL. Nu de alta, da’ dacă nu o faci, io tot o să-l adaug ulterior, măcar mă scuteşti şi pe mine de-o grijă.

    @Anda: dada, chiar dinainte de concertul Iron Maiden. Anu’ ăsta vii?

  2. eu incercam sa fiu finut si tu arunci filmuletu direct asa in mecla oameniilor?
    btw. iti dai seama ca am home page amu :-)

  3. iesti prost? dacal pun in link o sa crede lumea ca miam tras blog si o sa fie dezamagiti băliind pana să incarca saitu tau numa ca sa observe ca defapt nam blog, ci doar un link catre saitu tau ..

  4. Nu ajung la Sziget anul asta ca am de invataaaat. Aaaargh… si acolo as bea si m-as face muci si mi-ar muri neuronii si amintirile din tot ce-am citit pana acum si mi-ar trebuie ceva vreme sa-mi revin, ca precis as fi semi-depresiva cand m-as intoarce si la cat de fain ar fi fost. Fir-ar :(
    La anu’ imi iau concediu [da… concediu, asta a fost ultima mea vacanta, care e un chin].

    Fain clipul :P

  5. deci daca tot miai facut o pagina mie am zis sa postez ceva frumos in iel si am zis cati trebe o melodie ce o dedic ca atat de colorata si de plina de viata de, dacati inchizi ochi direct incepi sa simti jungla verde-galbuie cu tente de portocaliu si un baby blue, gen si incepi sa simti rocoarea bambusului cetencon joara si il vezi dintro-data pe dă roc cantand si dansand conga cu 20 de tipe dansatoare in jur dansand in ton cu el.
    deci cea mai vie melodiie

  6. Unde e locatia unde a avut loc intamplarea / Cred ca ati fost in localitate la mine din ceea ce se vede in scurtul filmulet !

  7. @Matrafox: mă îndoiesc că e la tine în localitate, e la Ochiul Beiului, undeva prin Cheile Beuşniţei, prin Caraş Severin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.