Test: Cât eşti de român?

Sunt 68% român.
Testul zice aşa:

Eşti frate cu dracul, iar puntea e viaţa. Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Dacă ţi s-ar da bani, ai şi arbora un steag de ziua naţională. Când vorbeşti cu străinii devii şi mai patriot decât de obicei şi începi să le spui despre Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul. Nu asculţi manele, dar după ce te îmbeţi, parcă merg. Îţi place să-i corectezi pe alţii când greşesc. Şpaga e prietena ta bună. (46 – 75 de puncte)

Fă şi tu testul aici.

Vă prezint un quiz frumos, şi anume Cât eşti de român?

Vă sugerez să râdeţi, e de râs. Şi vă sugerez să-l daţi mai departe, e de dat mai departe.

Dezvoltat în colaborare cu Alex Iovan, care e un artist. Detalii mai pe la jumătatea lunii.

IMPORTANT!

Ăstora veniţi aici doar ca să mă înjure şi să-mi explice cât de dobitoc sunt: luaţi pula, preventiv.

Update februarie 2010

Gata, nu mai avem, mulţumim de distracţie.

87 thoughts on “Test: Cât eşti de român?

  1. io-am iesit 54%.

    la 10. Crezi că România e specială pentru că,
    as mai fi pus optiunea “are rauri, lanuri si vazduh”. Divertis old school.

  2. …sunt 59% roman…sau mai bine zis romanca…dar…pana una alta…1 nemultumire,daca se pot numi asa…avand in vedere ca sunt femeie…la intrebarea aia cu vecina am pus ce se putea….adica s-o salut….un vecin simpatic de ce n-ai bagat si u?…sa avem si noi o optiune…in rest chiar mi-a placut…m-am amuzat…take care…hugs and kisses

  3. O mizerie. Relevanta zero. Mie-mi este mai usor acum sa-ti spun ca ai acumulat 100 de puncte la testul “Cat esti de tipicar?”
    Felicitari, pattern-maker!

  4. ce-mi place cel mai mult la el e ca folosesti pentru afisarea raspunsurilor varianta pe albastru de la carpeta cu “rapirea din serai” (cea pe rosu e de rahat). cred ca mai trebuie sa umbli pe la punctaje. am iesit 49% roman dar, siuncer, ma simt mai mult.

  5. Ar fi laudabil daca “istetimea” ar fi aplicata pentru lucruri care sa aduca si valoarea adaugata, chiar daca in cantitate mica….
    Toti suntem foarte buni in a ironiza orice si pe oricine….
    Cu actiunea stam mai prost….

  6. E aiurea testul…..numa prostii scrie…..duckadam a fost fotbalist nu handbalist……si intrebarea cu pipi in public e cred cea mai iuarea….adika persoana care a facut testul crede ca numai romanii de piza prin lokuri publice?????chiar asa crede?…inseamna ca nici nu a fost altundeva sa vada si nici nu stie…..intreabrea asta ai putea sa pui la oameni din orice tara si sa ai acelasi raspuns. Cred ca 70-80 la suta din populatia lumii s-a pisat in publice macar o data!!!! si de unde a tras concluzia: “Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca” ????? aiurea…nu faci decat sa intaresti parerile prost formate a oamenilor!!!

  7. ba panaramelor! nu va prindeti de mistocareala, romani de cacat ce sunteti :))
    bine ca ai vazut greseala de gramatica, ca la capacitate sunt sigur ca ai facut vreo 10 :))

  8. total aiurea,mi-a iesit superinvers.traiesc de 20 de ani in germania,si m-i s-a spus ca sunt speriat de straini sau asa ceva.o porcarie.un fake,mai incercati si cu inspiratie.prostilor!

  9. Cultura voastră generală e total absentă din peisaj. Duckadam nu a fost handbalist iar “Imagine” e melodia lui Lenon ca solist solo, nu a celor de la Beatles.

    Înainte să spuneţi altora cum şi ce sunt, mai bine gândiţi-vă că nu asta e meseria voastră şi sunteţi nişte nimicuri din punctul ăsta de vedere. Încercaţi să terminaţi liceul că poate reuşiţi să scrieţi româneşte. Ah, am uitat, de aia faceţi blogging, pentru că nu reuşiţi să terminaţi liceul.

  10. …bravos ba! bun testul despre entitatea zio_n_is-ta numita rumunia, tara artificiala creata doar prin masonic agreement; extracarpatic cam totzi bulgarii au fost rumanizatzi, simpatic e ca unu’ Kogalniceanu a tras sforile pentru crearea falsului numit rumunia

  11. Mi se pare penibil.
    Am ieşit 70% român dar mă simt jignit de partea cu “ia şi te laudă ţigane”. Şi-n plus eu nu ascult manele nici beat, nici treaz nici oricând ! PUNCT
    Mai mult decât atât acolo este asociaţ Brâncuşi cu pictura şi Duckadam cu handbalul. IMENSĂ GREŞEALĂ !!!
    Simpatică ideea dar total aiurea aplicată.

  12. Extremely stupid.
    Domnu’ autoru’ asha e bre: Ţi-e bine în România că ştii că altundeva nu te-ai descurca. Da vezi ca nici chiar romanii nu-s ingeri si poti avea surprize cu creieru’ ala al matale. Recomandare: Tine gura inchisa si ascunde instrumentele de scris (computadoru’ compris – oder mai ales ala).

  13. LOL..:| am iesit 47 % roman..;)) sti ceva..mr. blog-master sunt unul din putinii romani (despre care spuneai la sfarsitul testului) care are si un mic site…modest dar e.. si..faza e k nu ai u dreptu.p baza unor intrebari fara nici o logica pentru a dovedi personalitatea unui om..sa ma facio p mine “tigan..care at pleca in strainatate la cules de nuj c..sau..persoana care nu da mita pentru ca nu stie cum” :|.. totusi..sunt student la Facultatea de Inginerie electrica si stiinta calcualtoarelor, anu II , la fara taxa.. si..sa faci un blog..in care sa arunci 20 de intrebari , din care sa iasa un rezultat nefavorabil, oricum…nu e ceva greu de facut ;). Nah..c sa mai zic..schimba si u rezultatele… k ..nu au nici o relevanta [un mic P.S. urasc cocalarii, manelele, persoanele care se dcred importante si tot c tine de trufie minciuna si incultura]

  14. aa…inca ceva =))

    spune-mi si mie…cum pot sa vizualizeze acest blog 36 de milioane de romani / PE ZI!!!! ??? =))..asta ar insemna ca FIECARE ROMAN DIN TARA..care are un calculator, internet si stie sa le foloseascas pe amandoua… ar intra..de.. aproximativ 5 ori / zi =)) aide mai.:))

    dupa afirmatiile astea..pot sa zic ca cei mai mari cocalari din tara au facut acest test, asa ca nu aveti nici cel mai mic drept de a critica pe altii, fraierilor :|

  15. @nightfire: eu urasc oamenii care tin musai sa se valideze in fata altora pe baza preferintelor. Asta esti tu, da.

    In plus, tocmai mi-ai demonstrat ca esti un dobitoc, iar umorul acestui blog si al testului respectiv nu ti se potriveste. Iti multumesc pentru participare.

  16. @Ovi: daca nu-i raspundeai lu’ nightfire de la facultatea de electricitate si calculatoare anu’ II LA FARA TAXA! Se stie! as fi zis ca esti tot tu logat cu alt username ca sa para mai interesante comentariile :))

    trebuia sa pui 36 de miliarde de romani ca sa fie sateanu’ si mai siderat – sa incepa sa se incurce in demonstratii: “…deci, asta ar insemna ca FIECARE ROMAN DIN TARA care are calculator, internet, curent, o casa, masina, telefon fix si mobil, masina de spalat si stie sa le foloseasca pe toate 48, ar intra de aproximativ 56.54342 ori/zi mega-lol, muhahahaha, ce mai baieti, va bateti joc de mine?! voi nu credeati ca o sa fie si studenti la electicitate pe blog fraierilor si cocalarilor”

    @nighfire: etudiantule, ia de-aici o dedicatie cu si despre tine: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw

    Pace si Santate! de la un roman pe care l-a amuzat copios testul de roman :D

  17. Total aiurea !!! Tipul asta….care i-o fii numele ca mi-e lene si nici nu merita sa vad in antetul paginii e atat de plictisit si fara viata incat a facut si el o copie ncare nu e nici macar fidela a unui test dintr-o publicatie de prost gust. Doar patru persoane au observat ca Duckadam a jucat fotbal…restul…nu mai zic nimic ca as continua inca vreo cateva ore…

  18. bah, da’ numai retarzi intra pa saitu’aiesta
    …normal ca Dukadam a jucat handbal mah satenilor – a fost inter la Gloria Craiova in divizie si a dus handbalul romanesc pe cele mai inalte culmi ale Averestului.
    bravo Dukadam! speram la o revenire!!!

    totusi o greseala am identificat si eu pe sait: se scrie Brancoveanu mah incultilor, nu Brancusi!

  19. GATA!!! E oficial! Din acest moment nu ma mai mir deloc, nici macar 0.01%, ca a fost ales Iliescu de 2 ori Pprim Ministru in Romania.

  20. nu mi-a placut, de multe ori nu m-am regasit in niciuna din variantele de raspuns, si habar nu aveam cine era insul mentzionat in ultima intrebare, da’ oricum mi se pare irelevant ce spune ala, la fel de fals cum e ceva ce ar spune Greenspan (au nume asemanatoare, jura-te ca stii cine e asta fara sa cautzi pe web).
    nici nu voi spune ce perspectiva ingusta ai asupra unor subiecte profunde precum crestinismul.
    da’ cel mai cool a fost scorul m-ai ghicit, in fine noi sa fim sanatosi.

    comanitza

    follow the doctrine

  21. frate testul arunca-l.cica nu sunt in stare de nimic decat in romania si cu spaga.numai ca de 6 ani nu mai locuiesc acolo.oi fi uitat lumina aprinsa agaricilor cocliti care sunteti.tigan esti tu cu tactu’

  22. Ce porcarie ! Un gunoi de test … nici nu stiu ce sa cred ! cel care l-a facut nu are cum sa fie rocker nici manelist, probabil e vreun incult care nu stie a cui e melodia Imagine si cine a fost Dukadam … Iar daca te uiti la cronica carcotasilor esti tigan ! Gadeste prietene si dupa aia fa un test ! Ai nota 2 de la mine pt testu asta ! Ceasuri faine

  23. Sunt 92% român.
    Testul zice aşa:

    TU ai luptat la Posada, TU ai fost scutul creştinismului european în faţa invaziei otomane. TU ai unit principatele şi TU ai dat jos comunismul! Prin 2015 vei descoperi deodorantul, iar prin 2020 vei afla că heroina nu e totuna cu marijuana. Vrei lăutari la nunta ta. Dacă s-ar desfiinţa televiziunile n-ai şti ce să faci cu timpul liber. Foloseşti expresia “sânge-n pulă”. Ştii că doar banii contează, restul vine de la sine. Cine n-are frică de Dumniezo va arde în focurile iadului. (66 – 100 de puncte)

    ce e cu voi mha eu sunt cel mai roman

  24. Problema pe care o vad eu aici in testul asta, pe langa pornaciunea masiva, e ca desi am completat ceva, raspunsul e aproape total pe langa.

  25. “Vă sugerez să râdeţi, e de râs. Şi vă sugerez să-l daţi mai departe, e de dat mai departe.Dezvoltat în colaborare cu Alex Iovan, care e un artist.”
    Păi bine măi, Iovane, aşa eşti tu artist?;))
    Halal test.Mai degrabă omoară-te.Nu eşti bun de nimic, ăsta care ai făcut blogul.Eşti un fraier şi un prost!

  26. Brancusi a fost intr`adevar un mare roman..si ma mai laud cu el din cand in cand…dar..a fost SCULPTOR!!!

  27. Părerea mea despre testul ăsta este aceea că este o mare pierdere de vreme. E aiurea şi irelevant precum quiz-urile pentru emo. Probabil că vă doare în pix de ce zic eu aici, aşa şi trebuie. Nu sunt adeptul comentariilor violente şi schimbului de replici violente, dar asta nu înseamnă că nu am coaie. Conform testului vostru sunt 53% român. Ei bine, nu dau doi bani pe mândria etnică sau naţională, fie cum o fi. Consider că ar trebui să fim mândri de ceva ce obţinem pe cont propriu… să fii roman e un accident genetic, în pula mea… -mata e româncă? -da. -tactu e român? -da. -S-au futut? -da. -atunci eşti român. De ce să fii mândru? Mă cac pe tricolor atât timp cât oamenii care ne reprezintă ne fac de tot căcatul peste hotare. O zi bună.

  28. sincer sa fiu nu ma simt roman,nici macar nu am radacinile aici,si mie cam rusine cu tara asta..si stim prea bine cu toti de ce!!!…ah da si inca ceva pt astia care au facut blogul…”tigan e ma’ta”…

  29. esti mai lame ca aia de fac teste de iq cu intrebari din tanar si nelinistit si cand le iese 300 au impresia ca sunt genii.
    Bafta smecleu coagulat ce esti.

  30. ba baieti sunte-ti de beleaa mare;jos palaria;chiar e misto;si cu vremea si jocul si tot;SI LA MAI MARE….>>>>>

  31. Testu’ asta e foarte tare!!! Iar comentariile sunt pe masura (nici nu ma surprinde) si majoritatea demonstreaza ideea testului. Bravo baieti!!!

  32. Nu ştiu dacă ai luat în calcul şi umorul generat de comentariile din urma testului, pe lângă test în sine, da’ io râd de 47 de comentarii încoace. Cool!

  33. Ba, cretinopatule, faci pe desteptul ca boul ce esti (exprimare de cacat care ar putea fi scuzabila din pricina milioanelor de draci) cu teste despre “cat de roman esti” si tu habar nu ai (boule, idiotule, retardule etc etc..) ce a fost Brancusi (…) Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura (…). M-am saturat pana in gatul gatului de handicapati ca voi. Sa stii ce a fost Brancusi e minimum de cultura de care are nevoie orice roman.

  34. testu tau mu ie bun, zice ca sunt patriot si traiesc in ro si ca duckadam era hanbalist…
    nu sunt chiar patriot, traiesc in jermania de 9 ani si helmuth era fotbalist…
    dar succes la noi totzi !

  35. Am iesit 68%, insa am doua mari reclamatii:
    1. Helmuth Duckadam a jucat fotbal, nu handbal

    2. Care e faza cu Felicitari tigane, esti n% roman (urmat de acelasi text ca raspuns care e sus pe pagina).

    Ma jignesti, pe mine si restul romanilor, caterinca, caterinca, dar totusi…
    Faza aia potisa o pui la rezultatele sub 50% de exemplu;)

  36. test de 2 lei… mai lucrati la el…
    Nu toti romanii sunt fraeri ma, la fel cum jumate din Bucuresti e format din moldoveni da ei nu stiu…..avem soarta pe care o meritam…..da ai reusit sa pierd timpul cu testul tau de _ _ _ t

  37. haha, nu inteleg de ce se agita toata lumea sa scrie ca testul nu e relevant…pipăl, cil…nici la mine nu e relevant, sunt 50% romanca, dar ma simt mult mai putin. nu ma oftica faptul ca mi-a iesit la test ca “m-as duce si la cules de portocale, numai ca sa scap din romania”, it was fun…. as vrea totusi sa mentionez ca sunt de 4 saptamani in germania si am o pofta nebuna de sarmale. la astia nimic nu are gust. and by the way, cred ca toti credeam ca loser se scrie cu 2 o cand eram mici…

  38. de cand Duckadam a fost la handbal? a fost portar la fotbal,steaua….mi-a iesit un test de mai inculti sunteti voi,cei care aveti site-ul

  39. @ Ovi
    Posted May 7, 2009 at 01:02 | Permalink
    Şi-mi şi put picioarele.

    Ştii de ce ? Pentru ca sunt crescute din cur !

    @Topic.Când cineva face un asemenea test nu are ocupaţie.Îi recomand mai bine să faca o laba tristă ,sau sa se cace si să-l panseze.

  40. Prietene, esti un mic nihilist cu puta mica care nu stie pe ce lume traieste, probabil ai citit un pic de Nietzsche si te-ai simtit tu luminat si ai zis sa faci si tu un test sa iti arati inteligenta… te du in Austria frate nu aici ca nu-i de tine… of of… generatia asta mainstream…

  41. cu rezultatul in cifre nu stiu ce sa zic, dar cu “textul informational” quiz-ul a dat-o-n bara..:)
    nu mi-e rusine de tara mea, nu vreau sa am un job in strainatate (ba dimpotriva, chiar vreau sa raman in tara) si nu m-as duce la cules capsuni nici daca as ajunge-n faliment..in rest..totul e ok..:)

  42. foaarte tare !!!!! :) atata n-am mai ras demult .din cauza comentarilor incultilor nu ma mai pot opri din ras. “deci” sa va spun ceva: SUNTETI TARI!!! mersi pentru cele 10 minute de comedie totala

  43. Testul are un grad ridicat de inacuratete (mi-au iesit rezultate total diferite de realitate) si este o pierdere de timp.

    Incearca sa gandesti mai bine intrebarile, raspunsurile, evaluarea rezultatelor.

    Daca este doar un test “la caterinca” atunci ignora ce am spus inainte.

  44. e o mare vrajeala! sunt oameni diferiti in tara asta, insa pacat ca nu pot schimba cu nimic conceptiile voastre. nu sunt “cool” ptr ca nu am zis ” super coi e testu’, marfa n-am ce zice” :D

  45. ii tare tesu dar am o intrebare : este un fragment “Brâncuşi şi Duckadam chiar dacă nu-ţi place nici pictura, nici handbalul”ce legatura are Duckadam cu habdbalul?

  46. duckadam a fost fotbalist nu handbalist…nu stiu cat de roman e cel care a facut acest test…raspunsurile la intrebari sunt cam ridicole…nu prea imi plac…in fine…testul e destul de ok:)):))

  47. mie mi-a iesit 43% Ţi-e ruşine cu naţionalitatea ta. Speri să ai o slujbă de intelectual în altă ţară, dar te-ai duce şi la cules de portocale numai ca să scapi. Nu-ţi place când alţii flegmează pe stradă=)))

  48. ba testu vostru e de cacat nimic adevarat nu sunt deloc asa am 57 da mie imi plac manelele.sa va fut roakarilor

  49. Eu nu arunc gunoaie pe strada.Mata mare le arunca ,sa te futa Iuda! ,asa dupa injuraturile de rigoare mai bine mai lasi netu si chestiile astea ,ok? :)

    De exemplu:
    13. Ai scris vreodată loser cu doi “o”?
    deci eram mai mic, nu se pune
    tu nu înţelegi că aşa se scrie?
    ce plm e shi q testele astea de looseri???

    E cum ai alege la intrebarea (pe care ti-o adresez)

    Ce iti place sa mananci ?
    cacat
    balega
    rahat de liliac

  50. ce pula mea e asta: “ce-a mai tare emisiune”?
    spargeti-va cosurile de pe fata si mai incercati! ;)

  51. Test?
    Eu cred ca este “ceva” la nivel subintelectual.

    Mi-e jena ca si eu si creatorul “acestei entitati” ne numim oameni.

    As vrea sa fiu orice altceva (chiar si …), tot ar fi mai bine.

  52. simpatic testul , nu foarte dar nici foarte nashpa spun mediu din bun simt si pentru ca macar ai incercat ceva dar … ESTI RASIST treaba asta nu este ok si eu sunt rasist … am ceva cu tiganii care fura dau , in cap ,etc aia care fac orice alt lucru sa fie sanatosi

  53. Hmm,cred ca variantele de raspuns SUNT TOTAL GRESITE!!!!!,nu toata lumea se regaseste in raspunsurile alea,cea ce denota ca nu esti\sunteti in stare sa intelegi complet aceasta problema.Atunci ma intreb cum ai putea sa si tragi concluzii,sigur rezultatul e gresit(nu ca m-ar interesa)……a si facand testul am aflat si ca cel ce la creat asculta rock,pecand autorul nnu ar trebui sa se simta din text,ar trebui sa fie anonim. Deci sunnteti varza,vatzi\te-ai straduit degeaba,testul e foarte prost si nu are nici cea mai mica relevanta,deci-URAT

  54. mi-a iesit 66%…..testul asta e cea mai mare ineptie peste care am avut neplacerea sa dau…intr-adevar, pe alocuri, contine si anumite chestiuni adevarate dar debordeaza de incultura. Nu stiu care a fost intentia “creatorului” dar nu i-a iesit. Personal, m-am simtit jignit….asta nu te face mai putin roman decat mine

  55. Mi s-a parut genial testul si-mi pare sincer rau ca nu mai e disponibil, sa-l mai trimit si la alte persoane, sa rada copios. Cine a criticat testul n-are pic de simt al umorului. Exploateaza perfect clisee si tare comportamentale ale romanilor ! Tare !!!
    A, era sa uit, “ammadeus” si “ciprian”: muriti, fraierilor ! De “tyby” nu mai vorbesc, cred ca amurit, deja, de prost…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.