Ultima zi

Astăzi a fost ultima mea zi de lucru la firma la care am activat în ultimele şase luni, cel puţin în modul de până acum. Separarea s-a produs foarte amiabil, din motive ce nu-şi au rostul pe blog, dar tot ce pot spune e că rămânem prieteni şi, pe viitor, colaboratori.

Problema e că am plecat puţin trist de acolo, pentru că nu neapărat slujba îmi plăcea, ci locul în sine şi grupul de oameni cu care lucram. Vă zic cu mâna pe suflet, a fost cel mai tare colectiv pe care îl poţi avea ca angajat undeva. Serios.

Eu momentan am să-mi văd de facultă aşa cum n-am făcut-o până acum, mai ales după ce am văzut ieri ce şi câte boboace au răsărit pe holurile UVT-ului. Rămân, de asemenea, colaborator voluntar pentru CPCS, ceea ce vă doresc şi vouă.

9 thoughts on “Ultima zi

  1. :) ma bucur ca nu am avut parte de nici un post de genul celui care il are in prim-plan pe ZOLI :P. Cred ca pe el l-ai uitat cand ai zis ca a fost “cel mai tare colectiv posibil”
    Oricum, doar lipsa biroului sau a firmei nu ne va impiedica sa continuam relatia… sunt sigur de asta.
    sper ca in finalul comment-ului, in ultima zi in care pot sa fac asta, sa-mi permiti sa ma semnez asa:
    Seful lui Ovi :P

    PS: Tot respectul pentru ce-am reusit sa facem impreuna

  2. am vazut… dar nu stiu cine i-a propus volutariatul… si ce anume i-a propus… si poate si mai important, nu stiu cine e domnisoara “numaplictisi”
    heeeeelp, ca sa pot sa lamuresc problema

  3. aoleo trebuia sa iti spun pe mess chestile astea.
    @Mihai
    Mi-a propus o prietena. Insa nu a avut timp sa imi explice ce si cum. Mi-a dat doar site-ul pe care nu am apucat sa il citesc. Dar sunt interesata. Ramane de vazut daca reuseste Ovi sa ma convinga. Domnisoara numaplictisi e un personaj, insa persoana Oaanaa spera ca a lamurit un pic problema

    @ ovi – mi-ai promis ca imi schimbi numele in blogrolll :D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.