MTV a pus online cam toate videoclipurile pe care le-a difuzat vreodată

Cea mai frumoasă surpriză pe ziua de azi: MTV şi-a tras site nou, MTV Music, în care a pus la liber aproape toate videoclipurile pentru care au drepturi de difuzare. Sunt la calitate mai bună decât standard YouTube, se pot embedui, e clar că nu vor fi date jos din cauză de copyright, şi nu au restricţii geografice pentru vizionare (cred, cel puţin, eu le văd foarte bine din UPC, România).

În plus, pe lângă calitatea ridicată, are asupra YT destule avantaje:

  • în fullscreen, bara aia mizerabilă cu controlurile playerului, pe lângă că e discretă, are autohide. It’s all in the details. Parcă îmi şi lipseşte logo-ul MTV, hehe.
  • e mult mai curat, ca design, mai puţin sufocant
  • (încă) nu e plin de comentarii groaznice
  • e exclusiv pentru muzică, deci e mult mai bine organizabil, şi în consecinţă, mult mai bine organizat

Pe lângă că e un gest frumos, e şi un pas mare pentru ei în online, unde cam rămăseseră în urmă. Nu va ajunge un YouTube killer, probabil că nici nu-şi propune asta, dar sunt sigur că va fi un succes. Dacă televiziunea în sine nu mai e de multă vreme “music” television (da, ştiu, nu e frumos să te caci în gusturile omului, dar totuşi, doar Soulja Boy, Rihanna, Nickelback şi alte bălării?), site-ul oferă ocazia de a-ţi crea singur MTV-ul tău. Frumos.

Să sărbătorim cu primul videoclip difuzat vreodată la MTV:

2 thoughts on “MTV a pus online cam toate videoclipurile pe care le-a difuzat vreodată

  1. da, chiar e foarte tare site-ul. merge bine si se si aude ok. acuma mai ramane doar sa pune online videoclipurile de la toata MTV-urile nationale, VH1, MTV Base si Hits :)
    si sa si tina pasul cu toate videoclipurile noi pe care le difuzeaza :)

  2. Sincer sa fiu, m-as cam lipsi de la toate videoclipurile de la MTV-urile nationale, pe Blaxy Girls le gasesc si pe Trilulilu, fara probleme :)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.